Escenic får israeliska ägare, integrerar TV-studios till CMS

In Escenic, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by edenstrom5 Comments

Aftonbladet.se:s mediafokuserade CMS Escenic får israeliska ägare i Vizrt. Vizrt omsätter omkring 380 miljoner kronor. Runt  tio gånger mer än Escenic.

Escenic
Escenic är defintivt något eget på spåret med sitt mediafokus. Med kunder som The Sun, Aftonbladet och SvD ligger de steget före konkurrenterna Polopoly och EPiServer. Med den nya ägaren/partnern ska de många mediafokuserade kunderna få fortsatt bra stöd att t ex sätta upp egna TV-studios för eget TV- och videoinnehåll.

Escenic har nyligen även tagit fram en egen communityplattform, Escenic Community Engine.

Vi har mer på samma ämne:  "Bättre liten byrå i Sverige än stor i Norge", planerna när Nova Consulting Group och Epinova vill erörva e-handelssverige

Kommentarer

  1. Escenic har inte tagit några nya kontrakt sedan i februari enligt deras site så ända utvägen är väl att sälja skiten. De har ju prisat in sig på de stora kontona och nu måste de börja leverera. Vem vill förövrigt köra en gammal trött fetklient, jo förresten det finns en massa gamla 50, 60 och 70-talister inom journalistkåren som gillar det. Fatclient still going! borde vara en rubrik.

  2. Escenic har inte tagit några nya kontrakt sedan i februari enligt deras site så ända utvägen är väl att sälja skiten. De har ju prisat in sig på de stora kontona och nu måste de börja leverera. Vem vill förövrigt köra en gammal trött fetklient, jo förresten det finns en massa gamla 50, 60 och 70-talister inom journalistkåren som gillar det. Fatclient still going! borde vara en rubrik.

  3. Escenic har inte tagit några nya kontrakt sedan i februari enligt deras site så ända utvägen är väl att sälja skiten. De har ju prisat in sig på de stora kontona och nu måste de börja leverera. Vem vill förövrigt köra en gammal trött fetklient, jo förresten det finns en massa gamla 50, 60 och 70-talister inom journalistkåren som gillar det. Fatclient still going! borde vara en rubrik.

Leave a Comment