Escenic får israeliska ägare, integrerar TV-studios till CMS

In Escenic, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by edenstrom5 Comments

Aftonbladet.se:s mediafokuserade CMS Escenic får israeliska ägare i Vizrt. Vizrt omsätter omkring 380 miljoner kronor. Runt  tio gånger mer än Escenic. Escenic är defintivt något eget på spåret med sitt mediafokus. Med kunder som The Sun, Aftonbladet och SvD ligger de steget före konkurrenterna Polopoly och EPiServer. Med den nya ägaren/partnern ska de många mediafokuserade kunderna få fortsatt bra stöd att t ex sätta upp egna TV-studios för eget TV- och videoinnehåll. Escenic har nyligen även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Escenic har inte tagit några nya kontrakt sedan i februari enligt deras site så ända utvägen är väl att sälja skiten. De har ju prisat in sig på de stora kontona och nu måste de börja leverera. Vem vill förövrigt köra en gammal trött fetklient, jo förresten det finns en massa gamla 50, 60 och 70-talister inom journalistkåren som gillar det. Fatclient still going! borde vara en rubrik.

  2. Escenic har inte tagit några nya kontrakt sedan i februari enligt deras site så ända utvägen är väl att sälja skiten. De har ju prisat in sig på de stora kontona och nu måste de börja leverera. Vem vill förövrigt köra en gammal trött fetklient, jo förresten det finns en massa gamla 50, 60 och 70-talister inom journalistkåren som gillar det. Fatclient still going! borde vara en rubrik.

  3. Escenic har inte tagit några nya kontrakt sedan i februari enligt deras site så ända utvägen är väl att sälja skiten. De har ju prisat in sig på de stora kontona och nu måste de börja leverera. Vem vill förövrigt köra en gammal trött fetklient, jo förresten det finns en massa gamla 50, 60 och 70-talister inom journalistkåren som gillar det. Fatclient still going! borde vara en rubrik.

  4. är ESCENIC 5 fortfarande en fet klient ? ej webbaserad?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.