Gör webbplats till portal

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstromLämna en kommentar

Enligt EPiServer partnern Sogeti finns det många fördelar med att göra sin webbplats till en portal, exempelvis: . Åtkomst till allt via Single SignOn . Enklare att personalisera . Möjligheter till kommunikation mellan besökare via exempelvis projektrum och chat . Förenklad sökning i portalens system och filer . Effektiv dokumenthantering Det tidigare bespottade 90-talsuttrycket Portal är på stark tillbakamarch. Det vet bl a Sogeti och Cybercom....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment