Facebook Connect och Google GFC kontoinformation i iPhone Cydia Store

In Check out/Kassasystem, Facebook Open Graph, Google Voice etc, iPhone, Nyheter, Polopoly Atex, Responsive Design / Mobilwebb, SharePoint MOSS 2007, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

När Jay ”saurik” Freeman vill ta betalt för program i sin AppStore utmanare Cydia har han valt att använda Facebook Connect och Google Friend Connect som kontoinformation.
cydia facebook

Själva kontoöverföringen sker via Paypal eller Amazon Payments.

Det går sådär, Google Friend Connect ger en ”HTTP Error 500 Internal server error” och Facebook kontolänkningen går bra men den följande Paypal informationen är totalt oanpassad för iPhone. En fördel är att du som FBC-inloggad förblir inloggad.
cydia facebook

Cydia är idag det enda (?) alternativet till officiella AppStore. Konkurrenten Installer verkar inte gjorts i ordning för att följa med till den senaste generationsens jailbreaks av OS3.0.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Shopware e-handel in i Norden, utser Nordic Web Team som ny headless-partner

Med Cydia har tappat i kraft sedan iPhone gick över till OS2.0. Cydia och Installer har tappat många av sina tidigare trumfkort. Som svenska SwirlySpace AB SwirlyMMS som ersattes av inbyggt iPhone MMS-stöd eller låttext-musikspelaren TuneWiki som sedan några dagar tillbaka finns på AppStore.

Och det är fortfarande på tok för segt och krångligt jämfört med AppStore att ladda ned eller handla app’ar på Cydia.

Men tillbaka till GFC och FBC tilltaget. Som är spännande. Jag tror vi under andra delen av 2009 kommer få se en mängd liknande, väl utförda integrationer inom e-handelssverige. Bara ut och konsulta, ni som behärskar FBC integrationer.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ted Baker går live på tolv marknader, valde BigCommerce

Och varför har vi inte heller ännu fått se denna integration erbjuden från de svenska e-handelsaktörerna?

Leave a Comment