Facebook Connect och Google GFC kontoinformation i iPhone Cydia Store

In E-handel system, Facebook Open Graph, Google Voice etc, iPhone, Nyheter, Polopoly Atex, Responsive Design / Mobilwebb, SharePoint MOSS 2007, Sociala media / web2.0by Martin EdenströmLämna en kommentar

När Jay “saurik” Freeman vill ta betalt för program i sin AppStore utmanare Cydia har han valt att använda Facebook Connect och Google Friend Connect som kontoinformation.
cydia facebook

Själva kontoöverföringen sker via Paypal eller Amazon Payments.

Det går sådär, Google Friend Connect ger en “HTTP Error 500 Internal server error” och Facebook kontolänkningen går bra men den följande Paypal informationen är totalt oanpassad för iPhone. En fördel är att du som FBC-inloggad förblir inloggad.
cydia facebook

Cydia är idag det enda (?) alternativet till officiella AppStore. Konkurrenten Installer verkar inte gjorts i ordning för att följa med till den senaste generationsens jailbreaks av OS3.0.

Fler artiklar om ämnet:  Vad kunderna älskar med nya börsfavoriten Medallia Experience Cloud

Med Cydia har tappat i kraft sedan iPhone gick över till OS2.0. Cydia och Installer har tappat många av sina tidigare trumfkort. Som svenska SwirlySpace AB SwirlyMMS som ersattes av inbyggt iPhone MMS-stöd eller låttext-musikspelaren TuneWiki som sedan några dagar tillbaka finns på AppStore.

Och det är fortfarande på tok för segt och krångligt jämfört med AppStore att ladda ned eller handla app’ar på Cydia.

Men tillbaka till GFC och FBC tilltaget. Som är spännande. Jag tror vi under andra delen av 2009 kommer få se en mängd liknande, väl utförda integrationer inom e-handelssverige. Bara ut och konsulta, ni som behärskar FBC integrationer.

Fler artiklar om ämnet:  Sveriges BostadsrättsCentrum släpper ny app för 3500 medlemmar

Och varför har vi inte heller ännu fått se denna integration erbjuden från de svenska e-handelsaktörerna?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.