FFW adderar Sitecore till Drupal-erbjudandet, få nya kunder

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Den 420 man stora Intellecta-satsningen Fucking Fantastic Work lanserades med buller och bång för ett halvår sedan. Efter Drupal-grundarens bolag Acquia var man då den i särklass största Drupal-aktören i världen.Men det verkar blivit en del arbete med integration och sammanslagning de gångna månaderna. Då äntligen en egen webb öppnat upp talar man om runt 400 anställda och inte många nya kunder har heller kunnat presenteras. YMCA of the Greater Twin Cities i Minneapolis är egentligen den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @yannblandy på @intellecta får därmed äta upp orden att ”Drupal och open source är ett helt ”annat läger” än t ex Sitecore” som sades så sent som i maj.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.