FFW adderar Sitecore till Drupal-erbjudandet, få nya kunder

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Den 420 man stora Intellecta-satsningen Fucking Fantastic Work lanserades med buller och bång för ett halvår sedan. Efter Drupal-grundarens bolag Acquia var man då den i särklass största Drupal-aktören i världen.

Men det verkar blivit en del arbete med integration och sammanslagning de gångna månaderna. Då äntligen en egen webb öppnat upp talar man om runt 400 anställda och inte många nya kunder har heller kunnat presenteras. YMCA of the Greater Twin Cities i Minneapolis är egentligen den enda nya kunden som tas upp. I övrigt är det främst de vanliga danska biblioteksreferenserna, Pfizer och GE Energy Management på den nya Drupal 8-webbplatsen.

Det rimmar dessutom märkligt med den bara månader gamla väldigt tydliga open source Drupal-profileringen att bolaget blivit Sitecore Implementation Gold Partner. Kan ha att göra med ny kunskap om marknadens behov.

FFWagency.com har även blivit den nya officiella webben efter att FFW.co troligen skickade för många besökare åt fel håll.

0st
bolag ingår numera i Intellectas korsbefruktande digital, print och eventgruppering

Bolaget verkar dessutom numera gjort en grej av att inte förklara vad FFW är en förkortning av (Fucking Fantastic Work, Friends From Work eller Fast Forward).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  EQT Ventures in i Stackbit UI och Fly.io, ser nya möjligheter inom "composable"

Kommentarer

  1. @yannblandy på @intellecta får därmed äta upp orden att ”Drupal och open source är ett helt ”annat läger” än t ex Sitecore” som sades så sent som i maj.

Leave a Comment