FFW adderar Sitecore till Drupal-erbjudandet, få nya kunder

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Den 420 man stora Intellecta-satsningen Fucking Fantastic Work lanserades med buller och bång för ett halvår sedan. Efter Drupal-grundarens bolag Acquia var man då den i särklass största Drupal-aktören i världen.Men det verkar blivit en del arbete med integration och sammanslagning de gångna månaderna. Då äntligen en egen webb öppnat upp talar man om runt 400 anställda och inte många nya kunder har heller kunnat presenteras. YMCA of the Greater Twin Cities i Minneapolis är egentligen den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @yannblandy på @intellecta får därmed äta upp orden att “Drupal och open source är ett helt ”annat läger” än t ex Sitecore” som sades så sent som i maj.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.