FFW vinner Panasonic, Prologis och Autodesk. Ökat intresse för Drupal 8

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

FFW och ICTA har rapporterat om den senaste tidens utveckling. Nya konton in på FFWs kundlista ska inkludera allt från Prologis, Autodesk, Docusign, Panasonic US och EU, Nordisk Film, Maj Bank, DBU, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Ferrero, Pfizer samt Randstad och en ökad nettoomsättning om 78,1 (67,4) MKr. Däremot ska FFW påverkats negativt av en mindre inbromsning i USA, efter en förlust av ett betydande projekt med en befintlig kund i andra och tredje kvartalet. VD...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon