Fler fastighetsbolag satsar på WordPress integrerad med fastighetssystem

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Torshälla Fastigheter ska ha moderniserat sin webbplats med en integrerad lösning från FAST2. Detta för att skapa förutsättningar för nya digitala tjänster för företagets hyresgäster. Den nya webbplatsen ska ha fått en ny design, enklare navigering och helintegrerade "Mina sidor" bakom inloggning. Både den yttre och inre delen finns numera med responsiv design. WordPress installationen använder FAST2's egna plugin och widgets för "fastighetsfunktionalitet"....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.