Onlinebaserad begravning med WordPress och WooCommerce

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lightweb har sett till att det är en WordPress 4 som driver en av Sveriges första onlinebaserade begravningsbyråer. Den nya sajten för Tryggbegravning togs fram under hösten 2014 och släpptes nyligen. För att betala för kista och ceremoni används en WooCommerce integrerad med CMS:et. Fokus var att det ska kännas smidigt och tryggt att boka in en begravning enligt teamet bakom. Den något "känsliga" lösningen har zoom och flera produktbilder samt erbjuder materialval samt "extra tillval"....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.