Fler upplever ökat engagemang med video på intranätet

In IBM Lotus Notes, Intranät, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Screen9 har seglat upp som en favorit för att producera internt, rörligt innehåll riktat mot olika inbjudna målgrupper som t ex egna medarbetare.

De föredras framför konkurrenter som t ex Qbrick, 23Video, Streamio och gratistjänster som Vimeo eller Youtube för ändamålet.

Screen9 Online Video Platform

På intranät-evenemang som Smarta Intranät 2013 och Nordic Intranet Summit tidigare i år har kunderna Stadium och Electrolux stått på scen för att prata om det ökade engagemang rörligt innehåll på intranätet kan ge:

  • Stadium har en Screen9 Online Video Platform kallad Actiweb (av Cloud Nine) för att sköta medarbetarutbildningar samt sprida inspirerade material till alla anställda.
  • Ralf Larsson, Director Online Employee Engagement and Development på Electrolux är även en Screen9 kund. Ralf ansvarar bl a för Egate, en iPad-anpassad lösning för internkommunikation och materialdistribution baserad på IBM Connections inbyggda tabletstöd. Den är i sin tur kopplad mot den interna EPiServer-upprättning Electrolux haft sedan länge, kopplad mot Microsoft Sharepoint.
  • Arla är de senaste att skapa en Screen9 Play satsning (av Creuna). Den lanserades förra veckan och ska erbjuda ”Arlas filmskatt” av reklamfilmer, inspirerande matlagning och historiska filmklipp.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Soultech adderar tio kunder till sin Whatsapp Conversional Commerce

Alla MKSE nyheter om val och lösningsförslag kring streaming hittar ni här.

Kommentarer

Leave a Comment