NORMA Group väljer HiQ som ny full stack partner

In IBM Lotus Notes, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NORMA Group, som kallar sig en globalt ledande leverantör av kopplingstekniska lösningar med kunder i 100 länder, har valt HiQ som samarbetspartner för koncernens globala webbplats. Anna Kleine, VD på HiQ Skåne är stolt att NORMA Group väljer HiQ som partner. HiQ ska valts ut då deras förmåga att leverera både UX, design och kod var god. "– Vi blev nyfikna på HiQs sätt att jobba, och hade därför HiQ i åtanke när det blev dags att ta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon