Försvarsmakten har billigaste webbkonsulterna, vinner ändå årets Web Service Award

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De digitala plattformarna har fått en klart ökad betydelse under 2020, menar Web Service Award i sitt uttalande kring vinnarna av årets utmärkelser. Som delades ut personligen av bolaget under torsdagen. De webbplatser och intranät som lever upp till användarnas förväntningar för gångna året ska ha visat på att ett mer målstyrt arbete lönar sig. De har bättre lyckats tillgodose sina besökares skiftande krav och behov. Det menar Pierre Du Rietz, VD för Web Service Award...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon