Geta öppnar fyra nya kontor, växer med stora Episerver Commerce uppdrag

In Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Norska, snabbväxande Episerver-partnern Geta växer snabbt med sina stora Episerver Commerce uppdrag och har på sistone öppnat upp fyra nya kontor. Ett i New York, ett i Österrike (!), i Holland och ett i off-shore täta Lettland.

Det svenska kontoret kom till då man aggresivt rekryterade en grupp från en annan Episerver-partner i Gävle.

Konsultsällskapet skryter med att sysselsätta flest Episerver EMVPs i hela världen, de ska ha 7 st anställda med evagelistttiteln inom Episerver-utveckling och utbildning.

Men de nya kundreferenserna är främst relativt okända norska sådana. Som Flisekompaniet.no (Episerver Commerce), NHO.no, Kolumbus.no, Marine Harvest, Saferoad och Oasis. Kronjuvelen är fortfarande Zlatans A-Z.com.

År 0
e-handelsfokus redan för fyra år sedan har visat löna sig

Framtiden ser fortsatt mest ljus ut för de Episerver-partners (Star Republic, Avensia, iStone, Knowit m fl) som valde satsa kraftigt på katalog-, PIM, logistik-, lager- och generell Episerver Commerce e-handelskunskap redan för 3-4 år sedan. Ofta kom de kom från annat håll och andra teknikstackar eller egna e-handelsprodukter. Men de hade ett befintligt e-handelsfokus. En kunskap som färre klassiska Episerver CMS-konsulter och byråer visade sig bemästra och därmed lämnade Commerce-delen av marknaden vidöppen.

Kommentarer

  1. Lite fakta:

    1. Kontoret i Riga har funnits sedan 2011, det har alltså inte ”öppnats upp på sistone”.

    2. Kontoret i New York öppnades upp 2015, för cirka 2 år sedan.

    3. Sverigekontoret har funnits sedan 2013 och började med ett hemmakontor för en hemvändare. Ingen har ”rekryterats aggressivt”.

Leave a Comment