Geta öppnar fyra nya kontor, växer med stora Episerver Commerce uppdrag

In Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Norska, snabbväxande Episerver-partnern Geta växer snabbt med sina stora Episerver Commerce uppdrag och har på sistone öppnat upp fyra nya kontor. Ett i New York, ett i Österrike (!), i Holland och ett i off-shore täta Lettland. Det svenska kontoret kom till då man aggresivt rekryterade en grupp från en annan Episerver-partner i Gävle. Konsultsällskapet skryter med att sysselsätta flest Episerver EMVPs i hela världen, de ska ha 7 st anställda med evagelistttiteln inom Episerver-utveckling och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Lite fakta:

    1. Kontoret i Riga har funnits sedan 2011, det har alltså inte ”öppnats upp på sistone”.

    2. Kontoret i New York öppnades upp 2015, för cirka 2 år sedan.

    3. Sverigekontoret har funnits sedan 2013 och började med ett hemmakontor för en hemvändare. Ingen har ”rekryterats aggressivt”.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.