Episerver väljer ut ny favorit-partner i USA, så resonerar man

In Ektron, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det är alltid intressant att se vilka partners Episerver väljer lyfta fram på den viktiga amerikanska marknaden.USA har varit i fokus länge nu, det första uttalandena om att det var Amerika som gällde parallellt med Europa och Sverige kom redan 2009. De åtta åren som gått sedan dess har USA-fokuset ständigt påpekats. Inte minst genom senaste årets USA-stationerade ledning och administrativa kontor. Eller sammanslagningen med Denver-baserade Ektron  för den delen. Men arbetet sker fortfarande i skuggan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment