Geta på Sverigeoffensiv, tar över team från svensk Episerver-partner

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Geta är den norska Episerver partner som växer snabbast just nu. Supportintensiva storuppdrag som de från Dressman-ägarna Varner-Gruppen och Zlatans A-Z.com har på kort tid flyttat André Brynildsens bolags närvaro och rekryteringsfokus utanför Norge. I Sverige har Geta valt slå upp portarna i den mindre vanliga destinationen Gävle. Detta då man lyckats rekrytera över ett stort Episerver-utvecklingsteam från de tidigare Logica- och Visma-anställda i orten. Geta har slagit upp portarna på Norra Centralgatan, bara minuter från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment