Hybris ompaketerat för småbolags digitala transformation, missar viktig egenskap

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nu har SAP rullat ut sin nya variant av Hybris e-handel för små och medelstora aktörer. Hybris Commerce, Edge Edition i augustireleasen ska enligt officiella informationen paketera alla "core features" från Hybris grunduppsättning för att bättre passa små och mellanstora företag som är redo att påbörja sin "digitala transformation". Allt ser ut som ett sätt att tacka Salesforce Demandware och Magento 2. Men det finns en stor skillnad. SAP Hybris är fortfarande on-premise. Troligtvis inte vad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment