episerver 7, Getinge, nansen, söderhavet Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb

Getinge Group live på EPiServer av Söderhavet och Nansen

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Söderhavet och Nansen är klara med Getingekoncernens helt nya EPiServer 7-webbokats. Nya, responsiva Getingegroup.com är en koncernsajt som utöver att presentera all nödvändig IR-information som de senaste pressmeddelandena även vill förmedla känslan och storyn bakom Getinge Group. Både för potentiella kunder och anställda vid företaget. På sajten finns egenskaper som kursdata i realtid och språkstöd. Ett ikonmaner över bild berättar om vilken typ av dokument som återfinns på vilken sida. Sajten innehåller även vissa parallax-element för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vit text på ljusa bilder brukar aldrig bli riktigt bra. Här borde man byggt in ett val för redaktören att kunna “flagga” om det är en ljus bakgrundsbild så texten kan få valfritt designelement som gör den läsbar.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.