Getinge Group live på EPiServer av Söderhavet och Nansen

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Söderhavet och Nansen är klara med Getingekoncernens helt nya EPiServer 7-webbokats. Nya, responsiva Getingegroup.com är en koncernsajt som utöver att presentera all nödvändig IR-information som de senaste pressmeddelandena även vill förmedla känslan och storyn bakom Getinge Group. Både för potentiella kunder och anställda vid företaget. På sajten finns egenskaper som kursdata i realtid och språkstöd. Ett ikonmaner över bild berättar om vilken typ av dokument som återfinns på vilken sida. Sajten innehåller även vissa parallax-element för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vit text på ljusa bilder brukar aldrig bli riktigt bra. Här borde man byggt in ett val för redaktören att kunna ”flagga” om det är en ljus bakgrundsbild så texten kan få valfritt designelement som gör den läsbar.

Leave a Comment