Getupdated släpper Comviq Store på Open Text RedDot

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Open Text Web Solutions by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Getupdated berättar att de släppt Comviq Store för Tele2. Bygger på gamla RedDot 7.5 och sedan enbart egenutvecklat script som tagits fram med hjälp av jQuery biblioteket. Sajten har en startsida med två typer av produktlistningar (3 + 4 produkter) samt undviker varukorg (nog inte helt fel med tanke på produkterna) och går istället direkt till en AJAX-matad beställningssida. Kommersen loggas med Omniture SiteCatalyst 14.6. Nu börjar arbetet med Tele2:s övriga shoppar. Dock ej med samma...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment