Google Friend Connect och Facebook Connect visar på framtidens community

In Drupal, Google Voice etc, Nyheter, Optimizely/Episerver, Övriga / Custom CMS by edenstrom5 Comments

Som tidigare nämnt rymmer framtiden fler sätt att driva ett community än att köpa en stor, låst lösning från en communityaktör. I dagarna släpptes två stora bevis på det. Google Friend Connect är början på OpenSocial, som jag tidigare skrivit om (och pratat med EPiServers VD Peter Larsson om). Friend Connect, som öppnas upp i en liten pop-up, innebär i korthet att: - Besökare kan finna varandra och koppla upp sig mot varandra - Besökare kan efter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Pingback: Google Friend Connect

 2. Hej, hur menas med att detta är början på openSocial? openSocial har funnits länge innan Friends Connect…

  MVH
  JW

 3. Hej, hur menas med att detta är början på openSocial? openSocial har funnits länge innan Friends Connect…

  MVH
  JW

 4. Givetvis. Början på fungerande tillämpningar, enligt OpenSocial initiativet, med möjlighet att slå i denna mer kommersiella form.

 5. Givetvis. Början på fungerande tillämpningar, enligt OpenSocial initiativet, med möjlighet att slå i denna mer kommersiella form.

Leave a Comment