Happy Socks rullar upp på egen Magento e-handel

In Adobe Commerce / Magento, Analys / Statistik, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Svenska framgångsrika strumpmärket Happysocks kör sedan ett tag tillbaka en egen internationell brand store e-handel. Det är byrån Made People som tagit fram Magento e-handelslösningen. Den nya sajten har försetts med animerade menyer, animerad logga och diskret animerade mouse-over effekter för shopping direkt på produktlistningssidorna. Sobert och läckert. Det finns vidare användarrecensioner, övertygande faktorer i samband med produktinformation samt en footer-genväg till vissa kategorier. Zopim chat används och Ve Interactive, Kissmetrics, Pingdom, Optimizely och New Relic....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.