HCL paketerar Adobe Experience Cloud för svenska reklam- och marknadsföringsbyråer

In Adobe AEM, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HCL är på framfart inom kundupplevelse och innehåll. Lagom till nästa veckas Adobe Summit i London berättar de att de tagit fram en egen paketering baserad på Adobe Experience Cloud.

Det är en typ av samverkande lösning. Plattformen, HCL Advantage Experience, är tänkt att samverka med Adobe Experience Cloud på ett sätt som gör det möjligt för företag att individanpassa och mäta marknadsföringsinsatser kring kundupplevelsen.

HCL Advantage Experience ska främst kunna ge ”snabbare lanseringar” till lösningar som omfattar digitala verktyg och resurser inom upplevelsemolnet. Dessutom ska det gå att integrera data från olika marknadsföringssystem i helhetslösningen. HCL-plattformen ska även göra det smidigare att samverka med reklam- och marknadsföringsbyråer genom standardiserade processer som aktiverar marknadsföringskampanjerna.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Scandic Hotels väljer Oracle Hospitality OPERA Cloud samt mer Adobe Experience efter upphandling

HCL anser att Advantage Experience kan snabba på lanseringar av marknadsföringskampanjer med 50-60 procent och minskade implementeringskostnader med 20–30 procent via ett bibliotek med förprogrammerade komponenter.

HCL har även nyligen kört en kampanj i landet där man firade sin lokala närvaro i ett decennium.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Wipro om hur AI införs internt samt största tagna AI-affären under 2024
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss