HCL paketerar Adobe Experience Cloud för svenska reklam- och marknadsföringsbyråer

In Adobe AEM, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HCL är på framfart inom kundupplevelse och innehåll. Lagom till nästa veckas Adobe Summit i London berättar de att de tagit fram en egen paketering baserad på Adobe Experience Cloud. Det är en typ av samverkande lösning. Plattformen, HCL Advantage Experience, är tänkt att samverka med Adobe Experience Cloud på ett sätt som gör det möjligt för företag att individanpassa och mäta marknadsföringsinsatser kring kundupplevelsen. HCL Advantage Experience ska främst kunna ge "snabbare lanseringar" till lösningar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon