Helt omskrivna Imagevault 4 DAM närmar sig

In DAM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Meridium är öppna med utvecklingsarbetet av omtyckta EPiServer DAM-pluginen Imagevault. Det handlar om en helt ny, helt omskriven version av Imagevault under namnet Imagevault 4.

En nödvändig uppdatering då den gamla minst sagt hade några år på sig och konkurrenterna flåsar Kalmar-gänget i nacken. Framförallt Kaigan QBank (skriven i PHP) går som tåget med en mängd nya, namnkunniga referenser under 2011.

Det var inga horder av Tweets om den stora uppdateringen i skrivande stund, dock.

Imagevault fick se trotjänaren Simon Simonsson lämna tidigare i år. Han slutar på Meridium för att uppfylla en dröm och bli polis.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Frontify köper bolag, skapar "ny era för DAM-plattformar"

Den nya versionen väntas inom kort och då får vi se om modulen fortsätter vara ett av de vanligaste” add-ons’en” vid EPiServer försäljning.

Kommentarer

 1. På vilket sätt är de ”öppna  med utvecklingsarbetet”? Det är ju en marknadsföringsblogg utan en gnutta information om utvecklingsarbetet. Hoppas att det inte bara är gränssnittet som är omarbetat från grunden…

 2. Hej Björn, nej du har rätt. Det är inte speciellt teknisk transparent, men kul att de berättar om att arbetet är på gång, hur som helst. Vad jag förstår ska allt skrivas om.

 3. ImageVault.se är nyligen
  lanserad och vi kommer kontinuerligt publicera mer information vartefter
  utvecklingsarbetet fortgår. Vår ambition är att vara både öppna och lyhörda.

  För att svara på den
  konkreta frågan så är det en total omskrivning från grunden vi pratar om.

  Mvh /Johan Magnusson,
  Product Manager, Meridium

Leave a Comment