Helt omskrivna Imagevault 4 DAM närmar sig

In DAM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Meridium är öppna med utvecklingsarbetet av omtyckta EPiServer DAM-pluginen Imagevault. Det handlar om en helt ny, helt omskriven version av Imagevault under namnet Imagevault 4. En nödvändig uppdatering då den gamla minst sagt hade några år på sig och konkurrenterna flåsar Kalmar-gänget i nacken. Framförallt Kaigan QBank (skriven i PHP) går som tåget med en mängd nya, namnkunniga referenser under 2011. Det var inga horder av Tweets om den stora uppdateringen i skrivande stund, dock. Imagevault... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. På vilket sätt är de ”öppna  med utvecklingsarbetet”? Det är ju en marknadsföringsblogg utan en gnutta information om utvecklingsarbetet. Hoppas att det inte bara är gränssnittet som är omarbetat från grunden…

 2. Hej Björn, nej du har rätt. Det är inte speciellt teknisk transparent, men kul att de berättar om att arbetet är på gång, hur som helst. Vad jag förstår ska allt skrivas om.

 3. ImageVault.se är nyligen
  lanserad och vi kommer kontinuerligt publicera mer information vartefter
  utvecklingsarbetet fortgår. Vår ambition är att vara både öppna och lyhörda.

  För att svara på den
  konkreta frågan så är det en total omskrivning från grunden vi pratar om.

  Mvh /Johan Magnusson,
  Product Manager, Meridium

Leave a Comment