H&M Monki.com går live på Adobe Experience Manager och SAP hybris

In Adobe AEM, CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

H&M Monki.com har i dagarna rullat över på den Adobe AEM lösning med SAP hybrisstöd som de även använder för HM.com samt Arket.com. Monki vill skapa mode med färgglada motiv och även de vara "aktiva i sociala medier". Deras design ska vara en DNA-blandning av "Skandinaviskt cool" med asiatisk gatustilsenergi. Målgruppen är trendiga livsstilsmedvetna unga kvinnor. Av alla varumärken inom H&M-koncernen återfinns enbart CoS Cosstores.com  på en äldre e-handelslösning (svenska Wipcore .NET). Även helt nya /Nyden samt Januari-släppet Afound.com...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon