Så blir nya H&M Afound och Afound.com

In Adobe AEM, CXM, E-handel, Java, Nyheter, SAP Commerce Cloud, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det känns som det kommer ett nytt H&M-varumärke varje månad nu. Nu har "P12", det tolvte projektet fått sitt namn Afound och nyss avtäcktes även nya Afound.com. En splash byggd på PHP med Modernizer och en massa olika GTM script. Fredrik Svartling är VD för det nya bolaget. Afound ska bli en marknadsplats med rabatterade märkesvaror (egna och andras) inom mode och livsstil. Det bygger på medlemskap. Det ska även öppnas en fysisk butik på Drottninggatan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon