Hörby kommun får MOSS av Fishbone

In Nyheter, Offentlig sektor, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom4 Comments

Hörby kommun har under hösten lanserat en ny portal baserad på MOSS SharePoint 2007 levererad av Fishbone systems. Den nya sajten, eller portalen, ska erbjuda tjänster till kommunens invånare. Men den känns ganska seg. Och friendly-URL:s saknas samt en del testmaterial har ej rensats bort inför lansering. Projektet är anmält som ett Microsoft referensprojekt....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Som nu dessutom är nere med ett riktigt osnyggt fel… Oproffsigt.

  2. Som nu dessutom är nere med ett riktigt osnyggt fel… Oproffsigt.

Leave a Comment