Hustillverkaren väljer Consid och Episerver efter större upphandling

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ledande hustillverkaren Anebyhusgruppen som jobbar med styckehus, grupphus och volymhus från Åseda vill ta ett bättre helhetsgrepp kring digitalisering och har just handlat upp Consid som ny digital partner i den fortsatta utvecklingsresan. Första steg blir en ny förstudie kring webben och webbplattformen som samtidigt valts ut är Episerver.

”– Vi är jätteglada över att nu kunna berätta att Consid blir vår partner i det fortsatta arbetet i att på ett bättre och mer pedagogiskt sätt kunna guida våra kunder vid ett eventuellt husköp och förenkla kundresan. Än så länge är vi bara på förstudien men vi ser redan fram emot det fina slutresultatet.”

Säger Elin Ivarsson, Marknadskommunikatör på Anebyhusgruppen. Att nå målgruppen och att tydligt kunna guida potentiella kunder i att köpa hus är några av de strategiska mål som Anebyhusgruppen givit Consid som bakgrund.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Skiddestinationen handlar upp ny partner och innovativ, engagerande webb inför säsongen

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss