Johan Stael von Holstein startar upp blockchain-företaget Icoin Media Lab

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Man vet att det är toppen av en högkonjunktur när.. Johan Stael von Holstein drar igång ett nytt blockchain-företag med namnet Icoin Media Lab (sic!). Stael von Holsteins senaste skapelse kallas ett stort ICO/Blockchain "projekt". Delar av initiativet verkar denna gång starta baserat i Holland och målet är enligt grundaren att "bygga en industri" inom kryptovaluta och blockchain. Enligt ett inlägg av Johan ska industrin Icoin Media Lab till en början ska ha: En stor konsultdel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon