Kanban det nya Scrum? Utmanar den populära metodiken

In Kanban, Metodik, Nyheter, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Kanban är en just nu omtalad metodik. Den sägs till och med vara på väg att omvända en del scrumfantaster. MKSE har tittat närmare på den nya metodiktrenden. Just som ni kände er moderna med scrum i ert webb/CMS projekt knackar nästa metodik på dörren. Kanban kommer ursprungligen från Toyotas revolutionerande JIT och specifikt arbetet med att synliggöra materialbehov i industriproduktion. Men även här handlar det om en agil metodik, ej certifikationskrävande som tagits fram baserad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mycket intressant. Själv är man ny på scrum och har precis betat av ett par kurser i det. Men då är det alltså detta som gäller fram över? :)

  2. Mycket intressant. Själv är man ny på scrum och har precis betat av ett par kurser i det. Men då är det alltså detta som gäller fram över? :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.