Kanban det nya Scrum? Utmanar den populära metodiken

In Kanban, Metodik, Nyheter, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Kanban är en just nu omtalad metodik. Den sägs till och med vara på väg att omvända en del scrumfantaster. MKSE har tittat närmare på den nya metodiktrenden. Just som ni kände er moderna med scrum i ert webb/CMS projekt knackar nästa metodik på dörren. Kanban kommer ursprungligen från Toyotas revolutionerande JIT och specifikt arbetet med att synliggöra materialbehov i industriproduktion. Men även här handlar det om en agil metodik, ej certifikationskrävande som tagits fram baserad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mycket intressant. Själv är man ny på scrum och har precis betat av ett par kurser i det. Men då är det alltså detta som gäller fram över? :)

  2. Mycket intressant. Själv är man ny på scrum och har precis betat av ett par kurser i det. Men då är det alltså detta som gäller fram över? :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.