Pomodoro för mikrouppgifter á la Scrum

In Metodik, Nyheter, Pomodoro, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Pomodoro technique, eller Pomodoro metodiken liknar Scrum - men ligger på en ännu mer specificerad, "micro" nivå. Med slogans som "Eliminate the anxiety of time", "Enhance focus and concentration" har den i scrums framgångsrika kölvatten dykt upp på allt fler seminier och även i tekniska miljöer samt i webbutvecklingssammanhang. Målet med Pomodoro Technique är att använda tid som en värdefull kompanion när det kommer till att åstadkomma vad vi vill göra på det sätt vi vill...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.