Karlägg besökarnas rörelser med eye-tracking

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Hur rör sig egentligen dina webbplatsbesökare. Hur får du dem att stanna en sekund extra? Att klicka sig djupare? Låt inte konsulten sitta och gissa. Gör en rejäl genomlysning i samband med design- och wireframeprojeket. För de med rätt budget kan eye-tracking vara den metod som tar interaktivitieten ett steg till. Eye-tracking används även för viss SEM/SEO-mätning....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment