Nya på EPiServer: Milko, SLL och SFAB

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom2 Comments

Några nya EPiServer webbar har, eller ska snart se dagens ljus: Avantime har duplicerat EPiServer kod från tidigare projekt för att snabbt bygga en rekryteringssida för SLL. En EPiServer 4 publicerar data till centrala SLL.net samt exporterar till Arbetsförmedlingens Platsbanken. Sajten hanterar mellan 40 000 och 50 000 ansökningar per år. Sogeti gör en EPiServer medlemswebb för Milkos medlemmar där de kan se information om den mjölk de levererat samt jämföra med tidigare resultat. Inom kort släpper...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ang. SLLs rekryteringssystem så vet jag inte om ca 1 år är direkt snabbt…men det är en sjukt bra site!

  2. Ang. SLLs rekryteringssystem så vet jag inte om ca 1 år är direkt snabbt…men det är en sjukt bra site!

Leave a Comment