Kentico 8 släpps inom kort, nytt svenskt case lanserat

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

De närmsta dagarna väntas Kentico avtäcka en rejält omskriven, ny större release i Kentico CMS 8. Kentico version 8 ska vara multikanalfokuserad samt  ge kundbeteende-data, ge säljleads och jobba för att stärka engagemanget mellan B2B och B2C kunder. Det finns även en integrerad marketing solution för att öka konverteringen och lätt kunna sätta upp kampanjmaterial. Det finns även en uppdaterad  Kentico V8 E-Commerce Solution. EPiServer är inte den enda internationella .NET-plattformen som integerat ett eget...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @Kentico 8 släpptes 1/4. Lustigt val av datum och utvecklarteamet fick direkt en del feedback om initiala iPad-problem.

Leave a Comment