Kentico 8 släpps inom kort, nytt svenskt case lanserat

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

De närmsta dagarna väntas Kentico avtäcka en rejält omskriven, ny större release i Kentico CMS 8. Kentico version 8 ska vara multikanalfokuserad samt  ge kundbeteende-data, ge säljleads och jobba för att stärka engagemanget mellan B2B och B2C kunder. Det finns även en integrerad marketing solution för att öka konverteringen och lätt kunna sätta upp kampanjmaterial. Det finns även en uppdaterad  Kentico V8 E-Commerce Solution. EPiServer är inte den enda internationella .NET-plattformen som integerat ett eget...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @Kentico 8 släpptes 1/4. Lustigt val av datum och utvecklarteamet fick direkt en del feedback om initiala iPad-problem.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.