Kentico 8 släpps inom kort, nytt svenskt case lanserat

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

De närmsta dagarna väntas Kentico avtäcka en rejält omskriven, ny större release i Kentico CMS 8. Kentico version 8 ska vara multikanalfokuserad samt  ge kundbeteende-data, ge säljleads och jobba för att stärka engagemanget mellan B2B och B2C kunder. Det finns även en integrerad marketing solution för att öka konverteringen och lätt kunna sätta upp kampanjmaterial.
Det finns även en uppdaterad  Kentico V8 E-Commerce Solution. EPiServer är inte den enda internationella .NET-plattformen som integerat ett eget e-handelsstöd.

Sveriges i dagsläget enda Kentico-partner, Samuraj i Luleå håller en blygsam takt på favorit-CMS:et. Den senaste tiden har iaf sajten Compodium släppts för kunden med samma namn. Compodium erbjuder

De svenska kunderna är inte många, men Kentico satsar på andra marknader. CXM-satsningen med version 8 innebär siktar på den amerikanska marknaden. Här har det tjeckiska bolaget investerat i en minst sagt USA-anpassad marknadsvideo. Se den här nedan:

Vi har mer på samma ämne:  GatsbyConf 2021 lockar tusentals, Shopify, Contentful och Contentstack backar upp

Kommentarer

  1. @Kentico 8 släpptes 1/4. Lustigt val av datum och utvecklarteamet fick direkt en del feedback om initiala iPad-problem.

Leave a Comment