KFO valde EPiServer CMS av MetaMatrix

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu en SiteCore-ÅF som släpper en ny EPiServer CMS 6 R2  release. MetaMatrix är klara med arbetsgivarföreningen KFO:s nya webbplats efter ett års arbete. Arbetet innefattade behovsanalys, framtagande av koncept och design samt utveckling och integration. Medlemshanteringen i Lime integrerades. Webbplatsen vänder sig både till potentiella nya medlemmar och till befintliga medlemmar som har möjlighet att logga in med sina uppgifter och då få tillgång t.ex. till relevant information kring sina kollektivavtal, ändra sina uppgifter och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment