Knowit lägger ned varumärket Creuna, flyttar kontor och betalar 158 Mkr

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den slutgiltiga prislappen för Knowits köp av Creuna med 350 anställda är klart. Det blev 158 MSEK varav 50 Mkr i kontanta medel. Tillägg på 43 Mkr kan komma att betalas ut efter ett år. De båda organisationerna ska nu samlas under varumärket Knowit Experience berättar Knowit under onsdagsmorgonen. Vid offentliggörandet berättade Knowit om ett totalt belopp om 178 Mkr (på kassa- och skuldfri basis), som skulle kunna uppgå till 341 Mkr beroende på hur Knowit Experience...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon