KPMG Digital introducerar Visselblåsarknapp för intranät

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En ny ”visselblåsarlag” för 2022 kräver att vissa organisationer måste sätta upp en ny typ av ”visselblåsarfunktion”. Företag och organisationer med fler än 50 anställda inom offentlig sektor är de som främst påverkas.

Svenska KPMG har för detta ändamål knappt tagit fram en widget för offentlig sektors intranät där flera typer av jurister och tidigare statligt anställda, numera områdesexperter på KPMG står bakom kulisserna redo att ta sig an chattmeddelanden frånDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Världsledande konsulter och leverantörer inom Metaverse 2023


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon