Kundo släpper Facebook app, får konkurrens från WebAssistant intelligent FAQ

In Chatbots, Community, Facebook Pages, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

När de fick så mycket gjort med bolaget endast skött på fritid så borde extremt mycket hända nu i höst. Och det gör det, Björn Lilja, David Billskog och Emil Stenströms Kundo är klara och godkända som Facebook App. Det nya tillägget, som följer förlagan GetSatisfaction (som redan varit Facebook app i 18 månader), erbjuder svenska Kundo-kunder att samla sina kundtjänstärenden och göra de från Kundo sökbara även i Facebook. Rätt tänkt så klart, Facebook Pages... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej!

    Ett förtydligande ang. mobilvariant: Kundo har fungerat i mobil (likt det Getsat lanserade för några dagar sedan) i drygt ett år, så där ligger vi långt före Getsat. Det vi bygger nu är en iOS-app som man kan integrera i sin egen app, och därför få en smidig feedbacklösning även där. Alltså en närmare integration.

  2. Det är klart att de gör. Nu ser jag, starkt jobbat. Som jag skrev ovan ska det bli grymt intressant att se app-stödet. Riktigt skön idé. 

Leave a Comment