Kundo släpper Facebook app, får konkurrens från WebAssistant intelligent FAQ

In Chatbots, Community, Facebook Pages, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

När de fick så mycket gjort med bolaget endast skött på fritid så borde extremt mycket hända nu i höst. Och det gör det, Björn Lilja, David Billskog och Emil Stenströms Kundo är klara och godkända som Facebook App. Det nya tillägget, som följer förlagan GetSatisfaction (som redan varit Facebook app i 18 månader), erbjuder svenska Kundo-kunder att samla sina kundtjänstärenden och göra de från Kundo sökbara även i Facebook. Rätt tänkt så klart, Facebook Pages...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej!

    Ett förtydligande ang. mobilvariant: Kundo har fungerat i mobil (likt det Getsat lanserade för några dagar sedan) i drygt ett år, så där ligger vi långt före Getsat. Det vi bygger nu är en iOS-app som man kan integrera i sin egen app, och därför få en smidig feedbacklösning även där. Alltså en närmare integration.

  2. Det är klart att de gör. Nu ser jag, starkt jobbat. Som jag skrev ovan ska det bli grymt intressant att se app-stödet. Riktigt skön idé. 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.