Kundo släpper Facebook app, får konkurrens från WebAssistant intelligent FAQ

In Chatbots, Community, Facebook Pages, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

När de fick så mycket gjort med bolaget endast skött på fritid så borde extremt mycket hända nu i höst. Och det gör det, Björn Lilja, David Billskog och Emil Stenströms Kundo är klara och godkända som Facebook App.

Det nya tillägget, som följer förlagan GetSatisfaction (som redan varit Facebook app i 18 månader), erbjuder svenska Kundo-kunder att samla sina kundtjänstärenden och göra de från Kundo sökbara även i Facebook. Rätt tänkt så klart, Facebook Pages är i mångt och mycket en ren kundtjänstkanal. Kundo paketerar appen som en del i sitt nya betalabbonemang Integratekonto.

Intressant är även att numera tremanna, heltidssatsande Kundo planerar en egen iPhone app, som ska kunna:

”Ge feedback i appar ett klick bort”.

MKSE.com gissar att nästa delmål är en mobil variant, GetSatisfaction släppte sin mobilwebbsvariant för 13 dagar sedan.
http://product.getsatisfaction.com/wp-content/uploads/gs-mobile-side-by-side1-1024x975.png

Men Kundo får samtidigt ytterligare konkurrens. Utöver den från San Fransiscobaserade bolag. SiteSeeker-avhopparna Sarina Stranicky och Johan Lim som saknade intelligenta FAQ-lösningar och skapade WebAssistant.

http://webassistant.se/images/logo.png

Deras lösning erbjuder animerade FAQ-svar baserat på autocomplete och en hel del annat som inte finns på annars rätt snarlika Kundo.

Mycket att välja på för beställarna utöver CMS dessa dagar, bra att det finns stegvis CMS-module/addon utvärderingsmodeller.

Kommentarer

  1. Hej!

    Ett förtydligande ang. mobilvariant: Kundo har fungerat i mobil (likt det Getsat lanserade för några dagar sedan) i drygt ett år, så där ligger vi långt före Getsat. Det vi bygger nu är en iOS-app som man kan integrera i sin egen app, och därför få en smidig feedbacklösning även där. Alltså en närmare integration.

  2. Det är klart att de gör. Nu ser jag, starkt jobbat. Som jag skrev ovan ska det bli grymt intressant att se app-stödet. Riktigt skön idé. 

Leave a Comment