Liljekvists och Stalands väljer ny svensk kombinerad CMS e-handel

In E-handel, Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Borlängebaserade Cavagent CMS har haft en aktiv period på sistone, berättar tf. VD Jan Ekström. Bolagets fokus ska vara mer avancerade, innovativa .NET system som knyter an till e-handel. En installerad lösning ska efter lansering hjälpa till att möjliggöra ökad omsättning och förbättrad lönsamhet för kund. De tre senaste implementationerna på Cavagent återfinns inom möbel och vitvaru-retail och består av: Liljekvists (där Cavagent tom. fått in en logga i sidfoten) Stalands (där Cavagent tom. fått in en logga i sidfoten)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.