Lindex uppgraderar Litiums e-handelsplattform för att bli headless, CTO tar in nya partners

In litium, CXM, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Snart fyraåriga litium SaaS-kunden Lindex berättar i höst att de gjort vissa förändringar i sin plattform och sin e-handelsstrategi. Lindex visade sig andra kvartalet tappa 30 miljoner totalt i omsättning, men e-handelns siffror dubblades samtidigt. Till att stå för 16,2% av all omsättning. Ett nytag baserat på detta ska klädföretaget ta genom att skapa en ny, omfattande helhetslösning för all e-handel där Litiums e-handelsplattform används ”headless”. Det vill säga mer öppen och kombinerad med andra leverantörer via...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon