Lindex transformerar sin digitala marknadsföring med DigitasLBi, Kivra och litium

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lindex och deras nya Digital Business Development Department är inte rädda för att investera i nya tekniker och byråer. Just efter att nyheten att Lindex valt digitalisera alla sina lönespecifikationer via ett samarbete med Kivra och köpa in en omfattande Litium PaaS .NET e-handel kommer mer information från klädföretagets partner DigitasLBi.

DigitasLBi berättar att de fortsätter vara en nära part i Lindex digitala transformation och hur de framöver ska jobba med sin marknadsföring. Byrån står sedan tidigare den nya Lindex shoppingappen som ska fungera som ett första steg för att lära företaget hur de kommer närmare sina användare. I appen kan de kontinuerligt lära sig hur kunder tar del av produkter, ”bläddrar efter information” och till slut handlar.

” – Vi har en lojal och dedikerad kundbas på Lindex som vill vara en del av varumärket. Samarbetet med DigitasLBi har varit avgörande för att utveckla en sömlös shoppingupplevelse för våra kunder, utveckla vårt digitala ekosystem, erbjudande och för att hjälpa oss att vara relevanta och trendiga.”

Säger Henrik Sörstedt , Chef för digital affärsutveckling på Lindex. DigitasLBi är en del av Publicis.Sapient som sysselsätter över 23 000 personer på 100 kontor i 50 länder.

Leave a Comment