Litium och iStone vann e-handelsuppdraget för möbelföretaget

In E-handel, litium, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Möbelföretaget Brafab berättar att de satsar på att utveckla sin e-handel mot i första hand återförsäljarledet. Det i ett nytt projekt tillsammans med Litium SaaS e-handel och leverantören iStone. " - Vi ser fram emot det nya samarbetet och att få plocka fram trädgårdsmöblerna igen om sisådär fem månader." För sju år sedan berättade Brafab att de då valt Sitecore CMS av Kodexe....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon