Macworld.se designar om, kvar på Polopoly

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Macworld.se har under dagen piffat upp sin design. Polopoly 9:an ligger dock kvar, vilket tyder på att de övriga sajterna inom IDG.se som väntas lanseras re-designade senare i år inte kommer byta CMS. En god nyhet för Polopoly som med Bonnier, SVT och KI-tappen fått se en stor del av sina tyngsta referenser lämna under året. Designelement då? Macworld har skaffat lite mer luft, rundade hörn, artikeluppdelande linjer och Apple OS-aktiga ikoner i högerkant. Sajten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.