McDonalds fortsätter utforska olika plattformar, köper in Squarespace

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Roll over WordPress och Adobe AEM. För nya Ronaldmcdonaldhus.se har McDonalds fortsatt att utforska olika digitala plattformar. De valde ju tidigare även att testa Tictail e-handel för Bigmacshop.se redan vintern 2015, och nu får en SquareSpace CMS rymma insamlingssajten. På sajten ryms Youtube-klipp samt olika berättelser om verksamheten. De olika verksamheterna har tillgång till olika egna subdomäner med egen information. Ronald McDonald Barnfond är en fristående ideell stiftelse med fem hus i Huddinge, Göteborg, Lund, Linköping och Uppsala. Stiftelsen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon