Mer Headless i nya Episerver Q1 2018 Release, förbättrat Insight

In Contentful, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver har idag släppt den nya releasen för kvartalet, med det talande namnet "Episerver Q1 2018". De stora nyheterna i denna nya release ska vara ett förbättrat, nytt headless-API samt en utökad Episerver Insight analysdel. Det nya headless-stödet bygger på att Episerver Digital Experience Cloud fått nytt API för att hämta och uppdatera innehåll som ska göra det enklare att använda Episerver för headless-scenarion som att publicera innehåll  i mobila appar och webbapplikationer. Inom Episerver Commerce har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon