Microsoft integrerar Yammer med SharePoint för 7 miljarder?

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Microsoft ECM/CMS-satsar med hjälp av förvärv igen. Enligt uppgift är de mycket nära ett övertagande av en av de senaste årens största hyper inom modernare intranät, Yammer. Yammer har gjort sig kända som "ett Twitter för intranät" och har flera större svenska företag som kunder. Dock rätt få betalande sådana, vad MKSE.com erfar. Genom avyttringar har det varit tydligt att e-handel inte är en core kompetens Microsoft vill specialisera sig på. Och externa webbplatser-fokuset lade de... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Detta låter väldigt konstigt med tanke på vad som vi tror om styrkorna i Wave 15:s förmågor kring bl.a. Social Collaboration. Innebär det att påståendet är falskt, att Yammer och Microsoft redan integrerat produkterna i det som nu komma skall, eller att de anpassar lösningen för olika licensmodeller? Ska bli spännande att snart få se.

  2. Är nog inte helt enkelt att integrera Yammer i Wave 15. Kommer nog i 16.

Leave a Comment