Riksgälden relanserad på EPiServer CMS 6

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

RGK inhouse med resurskonsulter från ByBrick är klara med en ny EPiServer-release för Riksgälden / Riksgäldskontoret, re-designen av riksgalden.se. Söderhavet (design) och Nansen (frontend) har även deltagit i projektgruppen. Siffror står i fokus tillsammans med en luftigare disposition, tillgänglighetsanpassningar och målgruppsanpassningar baserat på fem toppflikar. - Vi ser Riksgälden som en av samhällets grundstenar. Att ta fram en digital identitet och ny webbplats åt Riksgälden är ett prestigeuppdrag för oss. Säger Erik Lidsheim, vd på Söderhavet. Unni...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment