Mint öppnar i två städer, ska ”stötta digitaliseringen inifrån”

In CXM, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Malena Holmberg från Mint berättar under fredagsmorgonen att byrån har öppnat upp två nya verksamheter i landets två största städer. Mint kallar sig en ny expertbyrå med fokus att hjälpa företag och organisationer att bli mer kundfokuserade genom ”digitalisering inifrån”. Mint erbjuder ett team av expertkonsulter och team som kan gå in i verksamheter för att stötta digitaliseringen inifrån med tech, transformation, tjänstedesign och ledarskap.

AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

”- Det här är bara början. Vi ser en stor potential och efterfrågan på vår typ av expertis och vi är redo att göra skillnad tillsammans med våra kunder och i vårt nätverk.”

Säger Katharina Borgenstierna, VD för Mint. Bolaget består av sju personer.

Arbetet innebär att förflytta teknik, affärsmodeller och inte minst företagskultur och organisation. Genom att ständigt utveckla sig själva och sina kunder kan Mint leverera värde snabbare än branschen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Äleven köper upp en 14:e byrå, trotsar konjunkturen