Multisajt, ny design och synkroniserad inloggning på nya Scouterna.se

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag lanserar en av de större svenska WordPress webbreferenserna på nytt. Det är Scouterna.se av Triggerfish som går live på en ny version för de ca. 700 kårerna ute i landet. ” - För oss är kårverksamheten navet i vår verksamhet och det var självklart att börja vår omvandling med alla kårer. Triggerfish kunskap kring WordPress har varit ovärderlig i denna typ av komplexa projekt”. Säger Caroline Thunved på Scouterna. WordPress multisite används och i samband...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon