NEA Partners satsar på WordPress CMS

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NEA Partners är ett svenskt investeringsbolag grundat 2017 med idén om att kombinera det bästa av entreprenörskap, nätverk och kapital. Tre år efter grundandet släpps nu NEA Partners nya digitala närvaro och sprillans nya WordPress CMS webb. Där finns fokus på investeringsteamet, rådande investeringar och filosofi. NEA Partners har under 2021 investerat i Sensebitkoncernern samt i FinlarmGruppen samt stängt sin andra fond för investeringar i entreprenörsledda tillväxtföretag....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon