Lidköpings kommun digitaliserar bygglov och skolansökningar i ny Sitevision portal

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lidköpings kommun har just släppt en helt ny servicewebb för alla kommunens invånare. Sitevision-webben och portalen ska göra det enklare och inspirerande för kommunens invånare att snabbt hitta rätt information och att bli guidade genom avgörande steg i livet som att bygga hus eller ansöka om förskoleplats. Servicewebben ska fått en speciellt tydligt fokus på användarvänlighet, servicetänk och tillgänglighet. Advant har tillsammans med kommunen och deras teknikpartner Webstep AB utvecklat lösningen. Advant berättar att även De...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon