Oracle bäst på B2B Marketing Automation i år

In Adobe Marketo, Marketing Automation, Nyheter, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Forrester har i dagarna släppt sin nya Wave för bästa B2B Marketing Automation Platform. Där placerar sig Oracle bäst genom 5,5 år gamla förvärvet Eloqua. De följs av Adobe Marketo på en andraplats. Det är därmed andra gången bara under 2018 Adobe ser till att ta ett jätteskutt i en viktig Gartner eller Forrester kvadrant genom förvärv. Därmed har Adobe även passerat sin nuvarande nemesis Salesforce som med egna Pardot B2B MA hamnade på en tredjeplats...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon