Ny helhet ska skapas, även HiQ designar om. Presenterar årets första nya kunder

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dags för fler svenska IT-bolag att avtäcka de förändringar marknadsavdelningen jobbat på. Efter alla förvärv och organisatoriska förändringar branschen som helhet upplevt de senaste åren. HiQ, som det fortfarande stiliseras och skrivs ut, har idag visat upp sin nya ID och logotype. Även om förändringen är långt ifrån lika påtaglig som då Tietoevrys 50-mannateam inom branding efter flera års arbete under förra veckan kunde visa upp sitt resultat.

Det är mest loggan som fått sig en uppdatering, den ”punkiga” ID:n i övrigt är [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]sig lik och får stanna kvar i webb och kommunikation. Dessutom presenteras en ny kund i Svensk Bilsport där HiQ ska bygga en ”anbudsapplikation” så att arrangör av event och förarna inom Svensk Bilsport kan anmäla sig etc.

”– Superkul att Svensk Bilsport väljer att utöka samarbetet med HiQ! Vi är otroligt starka inom apputveckling och vi ser en ökad efterfrågan på vår expertis inom området. Det är inte bara något som växer hos oss utan blir alltmer viktigt i den digitala värld vi lever i. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med Svensk Bilsport och det här uppdraget ska bli riktigt roligt.”

Säger Fredrik Malm, tf CEO på HiQ.[/ppp_patron_only]

Vi har mer på samma ämne:  SL "visar vart skåpet ska stå" inom digitalisering offentlig sektor, samtidigt bränner Stockholms Stad ytterligare 0,3 mdr