Nya ägare in i CoreChange

In E-handel, ERP/ECM, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SAP-fokuserade digitalkonsulten CoreChange med 100 anställda i Stockholm och Göteborg grundat 2013 tar in nya ägare. Det är Qgroup som går in i bolaget. Qgroup arbetar sedan starten 2013 med en tydlig tillväxtstrategi där fokus lagts på att rekrytera och utveckla drivna IT-entreprenörer, för att sedan starta och bygga bolag kring dem och deras kompetenser. I dag har Qgroup verksamheter i 10 länder och 20 platser runtom i Europa, Nordamerika och Asien med en totalt omsättning om 506 Mkr. Bolagen Qgroup är inne i är Dynabyte, Dynamic Dog, informiQ, Qbiz, Onyx, Accelerated Growth, CloudTeQ, EiQ Consulting och InterQube.

” – Genom nyemissionen kan vi ta nästa steg i att bygga det moderna konsultbolag vi strävar efter. CoreChange vill skapa en plats där människor, ambitioner och innovationer får växa. Via emissionen får vi tillgång till en större kundportfölj och en investerare som förstår konsultbranschen där vi tillsammans som partners kan utvecklas med våra medarbetare och kunder.”

Säger Robert Åberg koncernchef och grundare, på CoreChange.

” – Att investera i CoreChange är precis rätt för oss och vi adderar nu ett välskött och snabbväxande bolag till vår koncern. Vi ser fram emot att tillsammans med den befintliga ledningen utveckla bolaget vidare.”

Säger Jon Carvell, koncernchef på Qgroup.